Dag 8

Dag 8. Vienne – Lyon – Villefranche-sur-Saône. Sol, 18 grader, kraftig motvind. 88 km.Börjar tröttna på den eviga motvinden, enda fördelen är att när Google navigerar mig fel är det bara att cykla mot vinden för att komma rätt igen. Idag har jag lämnat Rhone och cykelleden Via Rhona, som går mellan Genève och Medelhavet. Följer nu Saône ett tag i stället.


  • Kaj Olsson Har funderat lite, varför cyklar du inte hemifrån till Nice och flyger hem därifrån när du bara drabbas av motvind med nuvarande rutt?
    • Göran Nilsson Hur vet man åt vilket håll det blåser om några veckor? Dessutom har det tydligen varit minusgrader hemma sista tiden. Förresten, lite blåst gör bara upplevelsen starkare, och kroppen också för den delen. Sen syns ju inte blåst på foton och man glömmer ju…
  • Kaj Olsson Göran, tror att det är av samma märkliga anledning som du hellre cyklar uppför ett mer än nedför. Ett fall för Frued.
  • Göran Nilsson Påminner om han, som slår sig i huvudet med en hammare, för att det är så skönt när man slutar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.