Göteborg – Kungälv

Vi fick fint väder till sist, vinden var i alla fall från sidan och det var bara knappt tre mil att cykla. Sammanfattningsvis kan vi konstatera att det är lite för långt att cykla 370 mil på sju veckor utan vilodagar men det har ändå varit en fantastisk fin resa. De vilodagar vi hade tänkt ta denna gång blev aldrig av, därav tröttheten i lårmusklerna. Men nu när vi är hemma och sitter med benen på bordet känns det bara fint. Det bästa med denna resa var nog sträckan vid medelhavet och Bordeaux, Loire samt de dagar vi träffade våra franska och belgiska vänner. Vi har inte bestämt att göra någon ny tur såhär direkt men vi får avvakta och se hur det känns framöver. Till sist vill vi tacka alla vänner för all respons vi fått via hemsidan med uppmuntran och andra kommentarer som hjälpt oss i motvind och uppförsbackar.

Birgitta och Göran

  • 29 km
  • 17 km/h
  • Sol, 28 grader, frisk vind

Tjenare !
Nu är det alltså dags att återgå till vardagen inget trampande i motvinden …….skönt ?

Hör av er när ni kommit till ro så vi kan träffas

Tills dess ha det fortsatt bra

Inge o Kajsa


Josy de Saint-Martin de Crau vous a suivis et vous félicite de votre courage.C’est formisable ce que vous avez fait.
Dommage que la traduction française soit très souvent incompréhensible.
Amical souvenir

Josie Arnaud


Chers Josie

Nous sommes vraiment heureux de vous entendre. L’agréable séjour avec vous, nous nous souviendrons toujours et nous allons certainement revenir l’année prochaine. Peut-être pas sur un vélo. Salutations ce qui concerne

Birgitta & Göran