Itzehoe – Nortorf – Kiel

Skönt att det var sista dagen i nordtyskland, lika trista vägar även idag. Det enda fina vi såg idag var en bokskog som vi cyklade igenom. Vi tog det ganska lugnt i motvinden och var framme i Kiel klockan två, men blev ombordsläppta redan klockan tre. Vi sitter nu i baren på färjan och dricker en öl och en gammeldansk för att dämpa smärtan i Birgittas rygg, och sammanfattar resan. Vi återkommer i morgon angående detta ämne.

  • 67 km
  • 16 km/h
  • Mulet, 22 grader, frisk vind

Hej! Nu är vi hemma! Körde från Flensburg i natt. Skönt att höra att ni också snart är hemma, hör av er när ni ”har landat” i vardagen.

Ann & Kaj


Hej på er och välkomna hem. Hör gärna av dig Birgitta, vi är några kvar på Gläntan som arbetar i värmen.

Anna-Karin B


OK! An evening with Ramate, Doutre and Bonte, James Bonte!!!! I see! The corkscrew wasn’t without work! I know, Doutre doesn’t drink wine but his wife doesn’t only look the bottles and he is not afraid with some Pastis and beers!!!! I hope you had a good evening!!!! Vi hörs and jag skickar the film tomorrow. Pierre


Hej,
Välkomna hem.
Har just bokat rum på Garni Ursula i Bern-Kastel men vi tar bilen dit så vi slipper få ont i baken.
Maggan