Strücklingen – Westerstede – Nordenham – Bremerhaven

Dagen började bra med en god frukost och vi fick ett gott skratt direkt när Birgitta tog kaffe i tron att det var te. Ett halvt kilo kaffe måste räcka i månader. Dagens etapp blev en ganska trist resa genom det tyska landskapet, bara åkrar på båda sidor av vägen och inte mycket att se. Vi skulle ta en bro över Weser idag och när vi kom dit visade det sig vara en tunnel. En av oss trivs inte så bra i underjorden så det blev till att fortsätta drygt en mil till nästa övergång, som var med färja.
Idag har vi bokat biljetter med färjan från Kiel på söndag, så nu har vi bara två dagar kvar i Tyskland. Men det känns ganska bra ändå. Det ska bli väldigt skönt att slippa denna eländiga motvind som vi haft för länge nu.

  • 91 km
  • 17 km/h
  • Mulet, 22 grader, frisk vind

Tjenare !
Här har sommaren kommit med besked Så nu väntar Sol och Bad
Cykla lugnt och ha det gott

Kajsa och Inge


Hej på Er!
Hoppas ni har det bra och bra väder. Här är ca 28 grader i skuggan. Jag tycker ni är fantastiska att bara orka med att cykla så. Önskar jag hade den konditionen.
Många kramar Lotta