Emmen- Ter Apel – Dörpen – Strücklingen

Frukosten på pensionatet var ok men kaffet en katastrof, blaskigt med kanelsmak. Vi körde bara en mil innan vi stannade vid ett kafé och tog en paus. Fortsatte sedan i motvinden drygt sex mil utan att vi hittade en öppen restaurang, efter åtta mil kom vi i alla fall till en affär så det fick bli yoghurt och coca cola till lunch. Inte mycket att trampa på i blåsten. Vi hade tur att hitta ett öppet hotell vid fyratiden. Just nu känns det bra över en öl innan restaurangen öppnar. Slutar det inte att blåsa i morgon slänger vi nog cyklarna och tar tåget. Till sist vill vi skicka en hälsning till ’morfars kompis’ Elliot som brutit armen.

  • 90 km
  • 17 km/h
  • Sol, 24 grader, frisk vind

2009-06-20 Richmond Harbour-Ballymahone-Richmond Harbour
Mulet 19 grader, frisk vind.
Cykeltur längs med Royal canal. Omväxlande underlag alltifrån rena cykelbanan till lera som sög fast däcken och långa sträckor med meterhögt gräs.
57km 12km/tim

Ann & Kaj


2009-06-25
Sol 25 grader.
Chesterfield-Renishaw-Chesterfield
Härligt cykelväder, kanonfin cykelväg bredvid kanalen till en början…. En bit efter att kanalen fortfarande var nedlagd tappade vi bort den och irrade runt på smala stigar i skog och på åkrar innan vi gav upp och cyklade tillbaka. Tog en Gammon på vägen hem, kanongod! Försökte lägga in bilder här men det gick inte, lägger lite på mail till Göran
Vi ses snart! Cykla lugnt sista biten!
25km

Ann & Kaj