Deventer – Ommen – Emmen

Idag känns det som om vi har kört i en vindtunnel, i nästan 10 mil. Vinden har vi haft emot oss förståss. Vi förstår nu varför det finns så gott om väderkvarnar i Holland. Enda vilan var under lunchen som vi av misstag intog på någon lyxrestaurang där rätterna visserligen var vackert upplagda men ynkligt små. Vi fick komplettera intaget i en affär då budgeten inte tillät oss att bli mätta på restaurangen. De flesta holländare vi mött har varit otroligt långa, dagens bild visar att även bebisar är ganska stora. Vi hittade ett fint litet ställe att övernatta sista natten i Holland, det var ett privat litet pensionat i utkanten av Emmen. I morgon kommer vi in i Tyskland och det blir nog bara 3-4 övernattningar innan vi tar båten hem.

  • 98 km
  • 16 km/h
  • Sol, 24 grader, frisk vind

Välkomna hem! Här är varmt,just nu 24°,och det ska hålla i sig. Så när ni kommer hem får ni njuta av den svenska sommaren…

Kramar till er!

Agneta