Oss – Nijmegen – Arnhem – Deventer

Dagen blev inte så varm som vi trodde men ändå rätt ok. Vi fick visserligen motvind hela tiden, men platt var det. Vid lunch upptäckte vi att nittio procent av matställena i detta område är Kinarestauranger så det fick bli ris och kyckling som omväxling. Vi möter massor av cyklister hela tiden och samtliga saknar hjälm och alla kör med en helt upprätt körställning. När det blåste som mest på en lång raksträcka kom en äldre man in precis framför oss men vi lyckades inte köra förbi trots att vi försökte i flera kilometer. Han bara gled ifrån oss. Men när vi till sist kom ikapp vid ett trafikljus upptäckte vi att gubbtjuven hade elmotor på cykeln, något att tänka på till nästa cykelsemester.

  • 97 km
  • 16 km/h
  • Sol, 20 grader, frisk vind

Hej,
Äntligen har det blivit lite varmare och även jag har tvättat håret i sjön Hörken i Dalarna. Allt går ju med hjälp av vattenkanna så man slipper frysa fötterna av sig.
Nu Göran kan du väl åka rulle bakom Birgitta så slipper du trampa resten av vägen.
Maggan