Aalst – Lier – Turnhout

Vi fick god frukost i ett mycket märkligt hotell, det kändes som att sitta i ett palats från 1700 talet med konstiga möbler, lampor och prydnadsaker. När vi just startat cyklingen kom den första regnskuren. Hela förmiddagen kom det skurar till och från, men efter lunch klarnade det upp, men vi fick ganska mycket motvind i stället. Det har varit cykelbana hela dagen även idag och mycket att titta på då det känns som om vi cyklar inne i ett samhälle hela tiden. Vi kom till Turnhout vid fyratiden och fick tag i ett lite för dyrt hotell igen, snittet i Belgien ligger närmare 90 euro per natt och då vår budget ligger på 100 euro blir det inte mycket kvar till att festa på.
Fast det blev lite fest på kvällen då våra belgiska vänner, Rosemonde och Luc, dök upp lite oväntat. De hade åkt ända från Mouscron, en resa på 15 mil för att träffa oss. Det blev en mycket trevlig kväll med god mat och dryck.

  • 94 km
  • 17 km/h
  • Växlande, 19 grader, frisk vind