Bethune – Lille – Tournai

Idag blev det en riktigt behaglig dag. Först en god frukost tillsammans med Ghislaine och Michel som bjöd på hembakat bröd, egengjord marmelad och annat gott. Mätta och belåtna cyklade vi drygt fem mil och träffade Marjorie och Richard i deras nya hus. Efter en god lunch och rundvandring i det fina huset fortsatte vi vidare till Tournai där vi stannade för natten. Här var det en festival hela helgen så lite midsommarfirande blir det nog. Fast inte av oss, vi somnar väl vid nio-tio tiden som vanligt. Vi fick en flaska Mirabelle från Bonte’s gård i morse, det är en sorts plommonlikör, som får duga som nubbe, men någon sill har vi inte lyckats få tag i. Till sist vill vi skicka en hälsning till Monica på födelsedagen.

  • 71 km
  • 16 km/h
  • Sol 20 grader, frisk vind

Heej Mamma och Pappa!! Ser ut som ni har det helt underbart!!! Men jag saknar er! Som sagt, sväng gärna förbi Amsterdam mellan den 2-5 juli? haha, inte svårt att tajma in väl? =) Massa kramar!

Jenni


Trevlig midsommar på er!! Saknar er massa! Verkar som ni har det toppen!! Men när kommer ni heeeeem??! Barnen hälsar oxå! Pussar o Kramar

Linda, Elliot, Viggo


Hej! Skont att hora att allt ar bra med er, sa och med oss. Just nu sitter vi pa ett cafe i Holy Head och vantar pa farjan till Dublin. Tog en tur runt en canal igar, bildbevis kommer. H.. Ann o Kaj

Ann & Kaj