Amiens – Pas en Artois – Bethune

Vi räknade med en lätt resa idag men det visade sig att etappen var ett böljande landskap med många backar. Vi har fått ett erbjudande att övernatta hemma hos familjen Bont men det blir till att cykla nästan 10 mil. Vi startade lite tidigare än vanligt för att vara säkra på att hinna fram i tid och det gick ganska bra trots backarna. Eftermiddagen tillbringade vi i trevligt sällskap med våra vänner Bont, Ramade och Pierre.
Efter en riktigt god middag på en närliggande restaurang avslutades kvällen med underhållning av värdparet, spelandes nyckelharpa och vevlyra, eller som de heter på franska nyckelharpa och vielle.

  • 95 km
  • 17 km/h
  • Sol 24 grader, lätt vind

Tack för samtalet igår Det blir en regnig midsommar på landet vi får sitta i kuvösen !Jag har hört att man blir impotent av för mycket cyklande stämmer detta?

Bernt


Cocacola till lunch,amatörer.Trodde att det fanns goare grejer att dricka när man är på semester.Gårdagens bild behöver nog läggas in på nytt för den syns inte.Trampa på nu och ha en riktigt härlig midsommar utan Cocacola.

Mariestad