Beauvais – Breteuil – Amiens

Vi tog det lugnt i går kväll för att orka med dagens besvärliga backar som vi hade framför oss. Dessa uteblev helt och vi fick närapå en vilodag. Vi hittade ett par små bäckar som vi följde och det visade sig vara en bra idé. Det var visserligen inte mycket att vila ögonen på och lunchen fick bli baugette och coca cola sittandes på en parkbänk. Vi kom fram till Amiens vid två tiden och hittade ett hotell mitt i ett köpcentra. Detta gjorde att vi tvingades tillbringa flera timmar åtskilda, Birgitta inne i skoaffärer och kartläsaren väntandes utanför. Men det gick ganska bra ändå, inga inköp gjordes.

  • 75 km
  • 18 km/h
  • Sol 24 grader, lätt vind

Hej!
Nu sticker vi iväg en sväng till England/Irland, ska bli skönt med semester! Båten avgår 9.00 i Varberg. Här skiner solen och har gjort det ett par dagar men det förväntas regn till midsommar. Cykla lugnt!

Ann & Kaj


Hej på er
Vart tog vilodagen vägen,cyklade ni förbi den.
Sen visste jag inte att du (göran)var så kinkig med maten för du äter väl ägg och var dom varit ???
Cykla lugnt så ses vi när ni kommit hem.
Ps. Vi stannar hemma på våran semester.

Kent