Mantes – Magny – Beauvais

Vi fick lite trassel direkt även idag, vi kom efter fyra kilometer fram till en väg där man inte fick cykla och fick cykla tillbaka igen. Sen gick det ganska bra resten av dagen, fint väder igen men väl mycket backar för vår smak. Vi börjar känna oss ganska slitna efter fem veckors cykling. Det går bra på platt mark men så fort det blir en uppförsbacke bränner det till i benen. Vi skulle nog behöva en vilodag nu. Det blev lite nervöst när vi kom fram och de tre första hotellen var fulla men vi fick rum på det fjärde som tur var. Vi får hoppa över nattlivet i kväll och vila upp oss ordentligt för morgondagen.

  • 83 km
  • 16 km/h
  • Sol 24 grader, lätt vind

En tuff dag igår förstår vi. Snart kanske Gläntan känns som ett alternativ? Vi följer er på resan dagligen, kul läsning.

Anna-Karin B


Hej !
Det låter som om ni har det fortsatt bra trots regn.
Nu är det snart dags att fira Midsommar. Fast det gör man väl inte på era breddgrader.
Så för säkerhets skull så jag tar en snaps för er också

Ha det gott
Inge


Hej,
En vilodag är ni väl värda…
Kramar

Agneta