Chartres – Houdan – Mantes

Vi började dagen med ’frukost’ tillsammans med vår värdinna i hennes vardagsrum. En yoghurt och två bullar. Nytt bottennapp i frukost. Sen startade vi dagens etapp med att följa floden Eure, åt fel håll, visserligen bara två kilometer. Med denna smakstart fattas det bara att det skulle börja regna, och det gjorde det. De första sex milen av cyklingen var i spöregn. Vid lunch var vi så blöta att det var omöjligt med ett restaurangbesök. Det fick bli en macka i ett busskjul. När vi till sist kom fram till Mantes hittade vi ett hotell direkt, med det var för dyrt så vi åkte runt i staden i en dryg timma och letade innan vi gav upp och tog in på det första hotellet. Nu ska vi gå och tröstäta på vår favorit restaurangkedja, Courtepaille. Vi såg restaurangen när vi kom men efter allt snurrande hittade vi den inte utan fick äta på ett annat ställe, rätt OK det också. Inte mycket som gått vår väg idag, men i morgon blir nog allt bättre.

  • 94 km
  • 16 km/h
  • Regn 14 grader, lätt vind

HEJ! Hoppas allt är bra denna gången ochså ? Nu har jag fått fart på datan!!!! Det hade varit en mus i köket och ätit på en kaka! Var har ni musfällor?

Bernt