Melle – Parthenay – Bressuire

Vi sov gott på hästgården trots gnäggade hästar och juckande åsnor och vädret såg bra ut vid niotiden när vi startade cyklingen. Det var en ren transportsträcka även idag, bara landsbygd och inte mycket att titta på, ett och annat slott förståss. Vi fick en riktigt bra lunch, fyra rätter och en karaff vin. När vi hade ätit färdigt började det regna, men vad gör det efter en så god lunch. Birgitta hittade även idag en fin cykelbana som kartläsaren inte uppmärksammade i dimman, tre mil på en nedlagd järnväg. Det var nog tur då det var lite vingligt. Det vräkte ner under hela eftermiddagen men vi cyklade ändå drygt nio mil.

  • 94 km
  • 16 km/h
  • Växlande 18 grader, frisk vind

Hej på er! är ni hemma till midsommar eller kan vi vara på landet då?

Bernt


det går bra, ha det trevligt och ta en snaps för oss, vi ses i höst

Birgitta & Göran


Hej!
Här regnar också! tack för kort adresserat till KajAnn Inn, inga problem med leverans till den adressen, kunde nästan tro att Kaj skrivit det. H.. Ann o Kaj