Cognac – Paradis – Melle

Efter en stabil frukost startade vi cyklingen vid nio som vanligt. Det hade regnat rejält under morgonen men slutade precis innan vi stack iväg. Idag blev det en ren transportsträcka igenom jordbrukslandskapet, inte mycket att titta på mest åkrar med vin, majs, solrosor och annat. Vi planerade att stanna i en liten stad, Melle, det var dessvärre fullbokat på stadens båda hotell men vi fick tips om en hästgård som hade rum. Det fick gå trots Birgittas hästskräck, alternativet hade varit att cykla några mil till. Vi har klarat oss från regn även idag men vinden närmar sig stormstyrka nu på eftermiddagen.

  • 77 km
  • 17 km/h
  • Växlande 19 grader, frisk vind

Hej !
Grattis i efterskott Birgitta (man kan inte komma ihåg allt)
Bordeaux,Medoc och Cognac. Det låter härligt alltihop.
Här skiner solen i dag
Ha det bra

Inge o Kajsa


Hejsan, tack så mycket och Grattis i efterskott. Kram Ann-Louise