Mirambeau – Cognac

Vi fick en fantastiskt fin frukost i morse av Anne som skötte om oss, förutom baguette och croissanter fick vi ett par specialare från trakten, ett skivat stekt äpple med jordgubbsmarmelad och crèpes med Cognac, väldigt gott. Vi startade cyklingen vid nio, mätta och nöjda, en mycket trevlig övernattning. Det var ganska trist väder även i dag men med en god medvind, vi tog det lugnt och stannade redan vid halv ett då vi kommit till Cognac, där vi åt en bedrövlig lunch som dessutom var alldeles för dyr, lurade för första gången på denna resa. Vi gick till Hennessy i stället och köpte en flaska och det som fanns i den var gott. Nu när vi är varma inombords vore det skönt med lite sol och värme utomhus i morgon, fast om vi förstått väderprognoserna på TV rätt får vi nog varierat väder några dagar till.

  • 47 km
  • 18 km/h
  • Växlande 19 grader, frisk vind