Port Ste Marie – Damazan – Langon

Även idag var det cykelbana vid kanalen nästan hela dagen. De sista sex kilometerna var dock på vägar. Kanalen tog slut strax innan Langon, den slutade med en sluss ner i Garonne. Vi har fått lite regn, men inte så vi blev blöta, de stora träden vid kanalen tog hand om det mesta, däremot när vi just hade kommit in på hotellet kom en riktig regn och hagelskur. Det har inte hänt så mycket mer, det är fantastiskt vackert längs kanalen men det är inte så mycket att se vid sidan av, mest landsbygd. I morgon blir det nog bättre när vi kommer till Bordeaux, vi planerar att fortsatta ut på Medoc halvön och passera Margaux och sedan ta färjan till Blaye. Birgitta vill också tacka Elliot för den fina sången igår. Dagens bild får bli en ledtråd till tävlingen som tydligen var för svår.

  • 82 km
  • 17 km/h
  • Mulet 23 grader, frisk vind