Toulouse – Grisolles – Castelsarrasin

Vilken toppenbörjan på dagens cykling, punka på ett bakdäck vid start. Tog väl en halvtimma att fixa, men sen var det en riktigt toppendag. Vi cyklade genom Toulouse enbart på cykelbana vid kanalen, så enkelt har vi aldrig tagit oss igenom en storstad förrut. Dessutom fortsatte cykelbanan ytterligare fyra mil, hela tiden vid sidan av Canal du Midi. Lunchen idag var av samma klass som igår, visserligen bara tre rättter men desserten var sagolik. Mätta och belåtna trampade vi vidare ett par mil till. Vi pratade en stund med Paul och Val som låg i kanalen med sin fina narrowboat, de hade lämnat England 2005 och sen dess tillbringat dagarna på kanalerna. Kanske något att fundera på den dagen man går i pension. På allmän begäran av Linda, bifogar vi en bild på våra vackra fötter. Idag vill vi passa på att gratulera vår kompis Joel som fyller fem år, även ett grattis till kusin Johan på trettioårsdagen.

  • 75 km
  • 16 km/h
  • Sol 30 grader, svag vind

Hej,
Idag har vi nordanvind så var glada att ni slipper cykla i den.
Är fortfarande avundsjuk,
Cykla lugnt
Maggan


Kul sida,hoppas ni har det bra,
jag tvivlar inte en sekund på det,här hemma varmt som faen,hoppas på några regnstänk,lycka till på den fortsatta
turen,krama varandra mycket o ofta från
oss.
Hälsningar.Thore o Solweig.


Med hjälp av min man gissar jag på Leyland.
Passar dessutom på att gratta Birgitta en dag i förskott.
Martin fyller ju också i morgon så gör som sist och drick ett glas rött för honom med.
Eller varför inte en mörk öl så blir Göran glad…
Ha det gött!

Anna-K


Hej igen,
Ett tag sedan vi hördes av. Gissa vad vi har varit! Jo, i Stockholm och firat Annika och varit ute på havet igen. Men nu har vi läst ikapp och svettats med er framfart. Trots höga och nedrasade berg, ormar o.d. tycks ni ha det helt fantastiskt. Bra trampat. Många av oss skulle kanske inte klara era bedrifter. Passar samtidigt på att gratta dig Birgitta på din födelsedag imorgon.

Monica & Bosse