Carcassonne – Castelnaudary – Toulouse

Även idag hade vi en tröttande motvind under hela etappen, trots detta blev det ganska långt ändå. Det beror på att de sista fem milen cyklade vi på kanalbanken, kanalen går genom en lång allé och ofta är det ganska höga vallar vilket underlättar för oss cyklister. Idag fick vi en riktigt god lunch med fyra rätter, vin och kaffe för bara 13 euro per person. Strax efter lunch såg kartläsaren ett underligt djur i kanalen, som visade sig vara en sköldpadda, fick inte fram kameran snabbt nog för att få ett bevis, och den nyktra av oss pâstod att den flög sin väg. Fiskar fanns det i alla fall gott om. I morgon ska vi försöka ta oss igenom Toulouse och leta upp Garonne som vi ska följa till Bordeaux. Till sist vill vi gratulera Viggo som fyller fyra och Anna-Karin som fyller betydligt fler.

  • 93 km
  • 16 km/h
  • Sol 27 grader, frisk vind

Kul att följa eran resa,
jag kör också mina dagsetapper, Dotorp-Kärna, ha det gött o cykla lungt
/mats/vaktis

Mats Axelsson


Hahahaaa… jag dööör.. pappa du får skriva en bok nån gång.. Saknar er här hemma!Efterlyser en bild på dina fötter oxå..:D Puss o Kram

Linda