Aìgues-Mortes – La Grande Motte – Sete

Vi fick en lugn dag igår med lätt cykling och vi stannade redan vid lunch. På eftermiddagen gick vi omkring lite i Aìgues-Mortes och sedan slappade vi vid poolen. Dagens etapp var också ganska lätt, inga backar och lätt vind i ryggen. Idag visade Birgitta sina gymnastiska färdigheter genom att gå upp i spagat, detta pga att en meterlång orm försökte ringla in under hjulet, båda klarade sig med livet i behåll, och ringandet i mina öron efter Birgittas tjut försvinner väl så småningom. Vi stannade för dagen i Sete efter att vi letat hotell ett tag, ganska fullt på de flesta hotell pga pingsten som firas även här. I morgon ska cykla vid Canal du Midi och ser med spänning fram emot detta. Vi känner ju till engelska kanaler ganska bra men har ingen erfarenhet från de franska, hoppas det finns möjlighet att cykla på kanalbankarna.

  • 68 km
  • 16 km/h
  • Sol 29 grader, lätt vind