Cuers – Sollies Pont – St Maximin – Trets

Vi hittade en annan väg över bergen som vi tyckte såg bra ut, det blev en riktigt fin etapp förutom att det var kraftiga vindar rakt emot oss. Trist att man ska behöva trampa även nedför. I morgon blir det nog lite upp och ner men efter Arles som vi bör komma till i övermorgon ska det nog plana ut. Vi stannade för natten i staden Trets på ett litet fint hotell, det var det gamla posthuset som var ombyggt till hotell. Vi bor alldeles utanför stadens ringmur med utsikt över ett litet torg. Idag har vi just inte så mycket mer att berätta utan vi kan väl bidra med ett litet tips som vi utnyttjar dagar som idag när vi vill dricka ett välkylt rosévin. Vi letar först upp vinavdelningen och väljer ett som ser gott ut, därefter placeras vinet i närmaste frysdisk. Frysta grönsaker är speciellt bra då de omsluter flaskorna ordentligt. Sedan är det bara att plocka de andra tillbehören i maklig takt och just innan man lämnar butiken plocka upp vinet. Dagens vin smakade utmärkt.

  • 64 km
  • 15 km/h
  • Sol 25 grader, friska vindar

Hej, Inatt och just nu har vi nästan stormbyar i Västergötland.
Jag byter gärna ut det mot bad och sol.
Trampa vidare.
Maggan


Jag är inte ett dugg avundsjuk på eran resa. Jag blir trött i rumpan av att läsa om eran cykeltur. Jag beundrar er för att ni orkar cykla så mycket.
Många kramar från mig till er båda.

Anneli M


Har tittat lite på era bilder, ser kul ut!!!
Vi har varit på landet i helgen och klippt gräset. Åker dit igen
i helgen och grillar. Cykla lugnt!

Anja & Bernt


Inte berättade du för mig att du skulle ut på en ny tur när vi träffades.Jag är avundsjuk.
Kram Lena Fransson