Theoule- Sur-Mer – St Raphaël – Ste Maxime – la Croix Valmer

Vi startade vid nio tiden med att cykla den fina vägen mellan Theoule – Sur-Mer och St Raphaël, ca tre mil slingrande väg nedanför Massif de l’Esterel, höga röda berg som ger en fin bakgrund till medelhavets turkosa vatten. Massor av fina små vikar att bada i, vilket vi också passade på att göra. Det var en helt fantastisk känsla att kasta sig i vattnet som var 23-24 grader varmt. Vi ser förresten ganska kul ut i badkläder med våra rödbruna armar och ben på förövrigt vita kroppar. Denna vägsträcka är nog en av de vackraste vi hitills cyklat på. Idag åt vi lunch på en liten trevlig restaurang som heter Mc Donalds, det var väl inte typisk fransk mat de serverade men mätta blev vi, eller som Crocodile Dundee uttryckte det ’taste like shit but you can eat it’. Fortsatte i några mil men hoppade över St Tropez denna gång utan stannade ca 10 km söder ut i en liten by, la Croix Valmer.

  • 74 km
  • 16 km/h
  • Sol 32 grader, lätta vindar

Vilken fin sida ni har ordnat!
Roligt att läsa. Är imponerad.
Väntar med spänning på tävling och tröj-vinst… 🙂
Kram

Anna-K


Hej, vi sitter och pratar om er och tycker ni cyklar alldeles för fort. Ni kommer ju hem till midsommar om ni håller denna takten.
Idag har vi sol och det är naturligt när vi börjat jobba igen.
Há dé Maggan Gisip


Nice to ”follow” you on internet !!!
That the best way for me to climb the montains ….
Good continuation !!

Richard and Marjorie


Hej !
Det känns som om det rullar på …..trots bergsbestigning

Trampa på och ha det bra

Inge o Kajsa


Ca.1887 uppfanns Ottomotorn att användas till fordon , jag trodde du var med i modern tid och inte 126 år tillbaka i medeltiden. Köp en vespa så slipper du klaga så förbannat.
mvh Kent (chafför som väntar på operation)

Kent Franzen