Nice- Antibes – Cannes -Theoule sur Mer

Idag tar vi en vilodag efter gårdagens alp-resa. Vi har tillbringat natten på ett 120 år gammalt palatsliknande hotell med det passande namnet Imperial. Startade cyklingen vid nio och letade upp strandpromenaden där vi fick en enkel resa ut ur Nice. Vi följde stranden mot Antibes där vi stannade ett tag och beundrade de gigantiska båtarna innan vi fortsatte mot Cannes. Den 62:a film festivalen var i full gång, massor av filmreklam överallt bland annat var hela framsidan av hotel Carlton täckt av snö och julgranar som reklam för Jim Carreys nya film, A Christmas Carol. Känns lite konstigt i 32 graders värme. Vi stannade strax efter lunch på samma hotel som första dagen för två år sedan. Trots att vissa av oss bestämt att inte stanna på samma ställen som sist, svängde Birgitta resolut av direkt mot hotellet, dock utan protester från kartläsaren.

  • 47 km
  • 14 km/h
  • Sol 32 grader, lätta vindar

Hej Birgitta!
DEt var ett tag sen jag hörde av mig! Men vi får väl diskutera mer när ni kommer hem från cykeltrippen! Hoppas det går bra på färden. Cykla inte för fort mycket F-kamrer nu. Ha det så gott! Ska följa er färd nu.

Hälsningar Bernt Elmelind.