Varazze – Savona – Alassio

Idag såg vi fram emot en enkel resa efter kusten. Vi detaljstuderade kartan igår kväll och det fanns inga branta backar alls. Men efter ca tre mils körning visade det sig att ett berg hade rasat ner över den väg vi skulle använda. Det blev 16 km omväg, varav 6 km uppför,12% lutning. Men man får väl se de positivt, vi fick cykla ovan molnen, tyckte faktisk jag såg stjärnor ett tag, och vi fick ju 9 km nedför på andra sidan av toppen. Vi träffade vår tyske vän, Bernt som strålade av glädje fast han hade gjort samma bergsetapp som vi, men vi har ju sett dopade tyskar förr. Annars har det varit en fin resa vid kanten av havet. Stannade i Alassio för natten.

  • 74 km
  • 15 km/h
  • Sol 27 grader, lätta vindar

Hejsan på er låter riktigt härligt
med go mat och vin, men cyklingen hoppar jag.Ranko fixar det nog han ligger i hårdträning nu inför Vätternrundan.

Anlo & Ranko