Tirrenia – Pisa – Viareggio – Ricortola

Vi börjar nästan längta efter att få komma till Tyskland för att få en ordentlig frukost, en bit sockerkaka och en mandelbiskvi räcker inte långt för en hungrig cyklist, kaffet är däremot helt perfekt. Hur som helst kom vi iväg strax efter nio och cyklade in i Pisa en timme senare, och körde tack vare gps’n raka vägen till katedralen och lutande tornet. Det var massor av folk trots att klockan bara var tio. Vi tog några kort och fortsatte ut ur staden. Efter en ungefär en timma kom vi ner till havet igen och fick en god lunch. Fortsatte mätta och belåtna ett par mil på den bilfria strandpromenaden. Alla lättklädda damer runt oss gjorde att det bestämdes att Göran skulle bära solglasögon så inte folk slulle se hur ögonen höll på att trilla ur. Slutade trampa vid fyra tiden och hittade ett hotell, efter ett dopp i poolen och lite ost, nyskördad melon, proscioutto och ett gott chianti vin ser vi fram emot morgondagens bergsetapp!?

  • 69 km
  • 15 km/h
  • Sol 30 grader, lätta vindar

Hej !
Nu har jag äntligen kommit mig in på eran sida.
Det är himla trevligt ,och lagom ansträngande ,att följa era äventyr så här på nätet.

Hoppas att allt går bra och att det blir mindre motorvägskörande (Låter ju inte allt för behagligt)

Nej nu ska jag strax återgå till spikandet.
Ha det fortsatt gott

Inge o Kajsa


Hahaa!! Tror du att vi ska tro på att du skulle titta på någon annan än mamma…
Ni verkar ha det bra.. hur är det med träningsvärk?? Pussar till er!