Ansedonia – Albinia – Grosseto

Igår glömde vi att berätta om Birgittas två vurpor, det var på den bedrövliga ko-stigen, inga fysiska men och vis av skadan på förra resan har vi bara vinglas i plast. Dagen började riktigt bra med en god frukost på terassen. Vi fick också en enkel start med en helt bilfri väg, ca 10km. Men sedan utövade vi lite fobiträning på motorväg. Det gick väl sådär… Katastrofen kom strax efter lunch när vägen slutade vid en flod och bron som fanns på kartan inte fanns i verkligheten. Birgitta som inte gjort lumpen visste inte att då verkligheten inte stämmer med kartan, gäller kartan, vägrade simma. Omvägen denna gång blev ca 20km varav 3km på motorväg, nu hörs prat om tågresa till ett bättre cykelland. Vi får se hur detta utvecklar sig i morgon.

  • 74 km
  • 17 km/h
  • Mulet 23 grader, lätt vind

Hej jag läser att det redan händer saker på vägen ser att ni har fint väder här är det lite kallt fortfarande ha en forsätt bra cykeltur

Zenita


Hej!
Tack om igen för senast, god mat och trevligt sällskap!
Himla kul att följa er här, vi kommer att fortsätta hålla kollen på er. Synd att ni missar pubkvällen på lördag men det blir fler. Håller med Birgitta, tror att en vurpa på kostigen är att föredra framför en på motorvägen. Cykla lugnt!!

Ann & Kaj


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.