Targuinia – Montalto dia Castro – Ansedonia

Startade dagens cykling vid nio tiden med några lätta km ut från staden, men fick problem efter ca 15 km då vägen övergick till motorväg, enda möjligheten vi hade var en liten kostig. Birgitta har någon sorts ’cykla på motorvägs fobi’ så det blev stigen. Den första biten var riktigt trevlig men när stigen övergick till att bli en uttorkad bäckfora var det inte lätt att trampa på. Detta fortsatte i ytterligare ett par km innan vi kom fram till en körbar väg. Otroligt jobbigt i denna hetta, men å andra sidan kunde det inte bli värre, men det kunde det. Vi fick både klafsa ner i leriga traktorspår och vada över bäckar. Detta elände höll vi på med i ett par timmar. När vi till slut återvände till civilisationen hamnade vi åter på en motorväg men denna gång gick Birgittas fobi tillfällig över. Men jag måste medge att det är lite spännande att cykla på en två-filig 120 väg utan vägren.
Dagens etapp slutade dock bra med ett hotell uppe på en bergkant med fin utsikt över medelhavet, det känns riktigt bra nu när vi sitter på terrassen och smuttar på ett glas vin/öl

  • 78 km
  • 15 km/h
  • Sol 25 grader, lätt vind

Hahahaa.. den som skriver har en härlig humor iaf!! Jaja, ni ska icke klaga det är ju ni själva som valt denna drömsemester! Kämpa på nu och du pappa: byt skor ibland så det inte ser ut som om du har sandaler på jämt..:D
Älskar er!!

Linda


hoppas ni får det roligt….är lite imponerad..jag orkar knappt gå till kungälv…. ha det bra.

Mats Ljung