Ladispoli – Civitavecchia – Tarquinia

Vaknade vid 8 tiden så vi hann städa rummet innan fru Batista kom in med frukosten. Dagens cykling gick på trafikerade vägar längs medelhavet och det finns inte så mycket att berätta om förutom ett ’nödstopp’ av Birgitta, i dikeskanten, till alla bilisters förtjusning. Det var nog maten från igår som gjorde sig påmind. Vi stannade i en liten stad som låg uppe på ett för högt berg, men det var fin utsikt när man väl kom upp. Hela staden var omgärdad av en mur med många höga torn. Det tog tre timmar att trava staden runt med endast ett kort öluppehåll.

  • 57 km
  • 16 km/h
  • Sol 25 grader, lätt vind

Hej, frost i Tidaholm så vi fick täcka över våra blommor.
Men ni ser ut att må gott.
Cykla lugnt
Maggan Gisip


Hi Göran,
I wish you good luck for this fantastic bike trip
Regards
Pierre D