Kiel-Göteborg-Kungälv

Vi var absolut sist av färjan vid 9.30 tiden och påbörjade sista etappen hem mot Kungälv.
Detta blev en lätt resa då vi hade vinden rakt i ryggen, dessutom var det knappt tre mil och det är inte så mycket numera.
Allt som allt blev det cirka 265 mil vilket var ungefär som planerat, det gick däremot mycket fortare än vi räknat med. Dagsetapperna har blivit längre och vilodagarna hoppade vi över helt. Så här i efterhand kan vi konstatera att detta sätt att ta sig fram på, är nog ett av de bästa om man vill se sig om, och vi kommer helt klart att ge oss ut på fler cykelsemestrar. Ber om ursäkt för alla felstavningar som till stor del beror på det ynkliga tangentbord och den lilla skärmen allt skrivits på och inte på att författaren bara har en kontaktlins. Till sist vill vi tacka alla som följt oss på Internet och för alla uppmuntrande ord på vägen.

Birgitta & Göran

  • 29 km
  • 16 km/h
  • Sol 18 grader, kraftig vind

Hej och välkomna hem. Jag har följt Er resa med stort intresse.
Jag kan absolut inte förstå hur Ni har orkat, men jag är djupt imponerad. Nu får Ni ha en underbar sommar, det som är kvar. Så ses vi i höst på Gläntan när jag blir inringd.
Jag håller på att packa och organisera allt inför min egen avfärd på midsommarafton. Kan erkänna att jag är ganska så nervös, men samtidigt tänker jag, kan du cykla från Nice, så kan jag jobba i Norge, eller hur??!!

Lena Stervik


Grattis till den lyckade semestern. Skoskav vet jag vad det är men att ha det i ”r-ven” måste vara värre än en spark i arslet.
Utgår från att det blir en massa vila nu i biosoffan. Har kommit en hel del bra filmer.

Peter o Maj-Britt från nya biorummet