Itzehoe-Kellinghusen-Nortorf-Kiel

Dagen började ganska mulen men klarnade upp lite senare och blev en varm och skön dag till slut. Vinden låg på ordenligt rakt i ryggen så det blev en lätt resa till Kiel. Vi var framme redan vid tvåtiden och när vi cyklade in på Stena’s kajområde fick vi resans andra punktering Får nog läsa igenom garantipappren på de punkteringsfria däcken när vi kommer hem. Vi fick inte gå ombord förrän klockan fem men hade ganska trevligt ändå då vi blev underhållna av vår nya bekantskap, Giovanni. En friskus som cyklat till Slovenien, stannat där i fem dagar och trampat tillbaka hem igen, på fyra veckor. Detta var den sextonde gången han gjorde samma resa, visserligen har han tränat lite mer än oss, dessutom var han lite äldre, 68 år, och vi som tyckte vi var duktiga. Trots allt är det ganska skönt att bara ha tre mil kvar i morgon innan vi är hemma.

  • 80 km
  • 18 km/h
  • Växlande 20 grader, måttlig vind

Tjenare igen ! Börjar få in vanan att titta in på eran sida. Trevligt . Här i Svedala är det också varmt och skönt Det har blivit en del badande faktiskt .
Kämpa på och ha det gott

Kajsa och Inge


Oj oj ni är ju snart hemma. Bra jobbat. Det är jobbhelg nu till helgen, Birgitta du kanske hinner hem…..
Vi hörs snart igen

Anna-Karin


Vi är hemma på torsdag, du kan ju försöka ringa och se om jag svarar

Birgitta