Beverstedt-Hemmoor-Wischafen-Itzehoe

Nu var vi tillbaka på den tråkiga tyska landsbygden igen, nästan inget att titta på om man inte gillar odlade åkrar. Det enda som stack ut idag var färjefärden över Elbe. Vi hade antagligen en berusad skeppare han snurrade runt 180 grader (horisontalt) med färjan fyra gånger på den halvtimmes långa resan. Vi förstod bara två av svängarna, men den enda förklaringen för de andra två var nog spriten. Ett annat sätt att ta sig fram visar dagens bild. En person och cykelöverfart över kanalen Oste. Stannade i Itzehoe efter drygt nio mils cyklande och vilar upp oss inför morgonens etapp som leder till Kiel och färjan till Göteborg.

  • 92 km
  • 18 km/h
  • Växlande 20 grader, lätt vind

Hej på er båda
Kanonväder här hemma också,Lena har badat i havet ca.2o grader,(Ann luras inte).Vi åkte en skaldjursbåt förra helgen faktiskt trevligare än Poseidon,på fredagar går den Hisingen runt kanske nåt att fundera på för skaldjur ser ni väl inte så mycket av.Jag tycke benen såg kraftiga ut eller var det vinkeln ??
ha det

Kent o Lena


Hej igen! Vi följer med glädje era äventyr. Avundas er.
Är hemma igen efter en kort segelsemester (5 dgr). Mycket sol o värme. Om ni trampar på så här, så ses vi ju snart. Ha det fortsatt bra. Vi tittar in om några dagar igen.

Monica & Bosse