Herzlake-Cloppenburg-Wildhausen-Ganderkesee

När vi lämnade hotellet på morgonen kom värdparet Jutta och Horst och vinkades av oss, dessutom lämnade de ett par påsar med reskost. Med gårdagen i huvudet räknade vi givetvis med att påsarnas innehåll var snapsar och annat gott. Det visade sig senare att det bara var alkoholfria drycker och nyttiga kex , men snällt var det i alla fall. Börjar nästan bli trist med den tyska landsbygden, långa raksträckor med odlingar på båda sidorna av cykelbanan. Enda avbrottet idag var resans första punktering, kevlardäck med ett års garanti, ha! Vad hjälper det när man står mitt ute i obygden med ett platt bakdäck. Fast en händig mekaniker fixar ju detta på bara några minuter. Resan kunde någon timma senare fortsätta mot Bremen, vi stannade för natten ett par mil innan i Ganderkesee, där vi nu sitter och pustar ut med ett par König-Pilsener.

  • 89 km
  • 17 km/h
  • Sol 31 grader, lätt vind

Hej!
Här är också varmt! 20 grader i havet, vi har badat vid Hjelm både igår och idag. Kaj också! Han ska inte vara i solen eftersom han medicinerar i tre veckor pga Borelia (igen!!) så han är något mumielik när han är ute. Hoppas att ni inte smälter bort helt. Ta en öl för oss också vid tillfälle.

Ann (o Kaj)