Metelen-Ochtrup-Lingen-Haselunne-Herzlake

Den var väldigt god, pannkakan igår vill säga. Ett trevligt hotell, god mat och dryck, vi var enda gästerna, man undrar hur de överlever. Dagen började fint med mulet väder med det sprack upp redan efter någon halvtimma. Även idag var det en lantlig sträcka med väldigt få överraskningar, vi trampade på ganska bra i den lätta medvinden och det blev en för oss ganska lång etapp. Vi fick även några trevliga backar idag, vi passerade några motorvägsbroar, inte Kassel-backarna som Birgitta var inne på så fort det gick lite uppför. Vi stannade i Herzlake på ett fint hotell där vi åt oss mätta på den goda grillbuffen där det bjöds på olika grillade köttstycken, bakpotatis, gratänger, sallader, goda dressingar och att dricka både snapsar och öl. Eftersom det inte fanns mycket att fotografera idag skickar vi med det vackraste vi såg efter vägen.

  • 100 km
  • 17 km/h
  • Sol 28 grader, lätt vind

Hej på er! Har inte läst er dagbok på ett tag. Tackar för den fina bilden på en kvarn. Hur varierar mjölkvaliten i de länder ni trampar igenom? Saknar en vetenskaplig utredning om detta i er annars utmärkta dagbok. Cykla på och njuuuuut! Bengt