Wesel-Borken-Ahaus-Metelen

Varmt, hett och stekhett. Idag var den varmaste dagen på länge. Ganska tråkiga vägar idag också, enda överraskningen var när cykelbanan slutade rakt in i en friluftsmuseum. Förövrigt mest tysk landsbygd med kor och hästar och en massa odlade marker. Vi fick cykla lite längre än planerat då vi hade vissa svårigheter att hitta hotell som var öppna, med det löstes tillslut då vi hamnade i Metelen hos ett trevligt par som aldrig stängde sitt hotell förutom på julafton. Vi sitter just nu utanför och släcker törsten med ett par öl medan ägarinnan lovat tillaga en tysk specialitet med pannkaka mit speck und zwibeln. Vi har kollat in en pizzeria som en ren säkerhetsåtgärd.

  • 85 km
  • 17 km/h
  • Sol 31 grader, lätt vind

Tjenare !
Grattis Birgitta …jo jag vet att det är lite sent men i alla fall.
Bättre sent än ……..
Trampa på och ha det fortsatt bra

Inge