Buttgen-Kaarst-Moers-Neukirchen-Rheinberg-Wesel

Idag var det en Rhen transportsträcka, kameran kom inte fram på hela dagen. Vi kryssade fram i Ruhrområdet mellan städer och industriområden Vi lyckades även med ett par rejäla felkörningar på rätt många kilometrar, den första slutade på en slagghög och den andra i en kolgruva. Förutom detta gick det ganska bra. Ett ganska trist område att cykla i, visserligen platt men inte mycket att titta på. Vi stannade i Weser för natten och efter en god middag på hotellet gick vi ut för att utforska staden. Förutom oss själva fanns det hundratals kostgjorda åsnor i glada färger, vet ej varför med ett trevligt inslag i stadsmiljön var det. Eftersom det inte fanns något att fotografera idag lägger vi med en bild på en cyklist vi mötte i Moseldalen.

  • 81 km
  • 15 km/h
  • Sol 29 grader, lätt vind

Fasen ni trampar ju på! Ni är ju hemma snart.
Nu skall jag o barnen o hunden ut å fiska riktigt fint väder idag här hemma! Linda badade förrut. Viggo o Elliot hälsar!

Christoffer