Andernach-Remagen-Bonn-Wesseling

Soligt och fint väder även idag. Vi tänkte följa Rhen norrut trots att det såg ut att vara en ganska tråkig sträcka, detta visade sig vara helt fel. Cykelbanan gick bara några meter från floden hela dagen och det var hela tiden mycket att titta på, massor av båtar på Rhen och många fina slott på bergssluttningarna. Vi passerade Bonn och stannade i en stad ett par mil innan Köln på ett hotell precis vid kanten av floden. Där fick vi rum 007, ’Rheinblick-suite’ vilket var en svit helt i vår smak, kanske en lite för trång Jacuzzi och för att komma till svitens bar fick man gå upp två trappsteg, vilket känns i ett par trötta ben. Hoppas det går att sova här trots den lite spartanska inredningen och det ständiga kluckandet av vågorna, från förbipasserande båtar. Birgitta passar på att tacka för alla gratulationer på födelsedagen.

  • 61 km
  • 15 km/h
  • Sol 26 grader, lätt vind

Här är det varmt och svettigt. Det är jätte jobbigt att jobba i denna värmen. Fläktarna går för fullt men det hjälper inte.
Grattis på din födelsedag även om den kom försent.
Jag saknar dig på jobbet .

Anneli