Bernkastel-Traben-Zell-Cochem

Vilken kanondag, inte en bil på hela dagen. Hela Moseldalen var avstängd för all biltrafik, däremot var det fritt fram för allt på hjul men utan motor. Detta gjorde att vägarna på båda sidorna av floden fullkomligt kryllade av cyklister, vi räknade till över 1000 st per timma. Det fanns även ’tankställen’ med jämna mellanrum, och det var inte cyklarna som fylldes upp. Detta jippo kallades ’happy Mosel’ och firas en söndag varje år. Stannade för natten i Cochen och sitter just nu och dricker en flaska gott vin från vingården där vi övernattar.

  • 83 km
  • 16 km/h
  • Växlande 23 grader, lätt vind

Ha en trevlig födelsedag imorgon!! =)

Denna helgen har vi inte vart på landet, hjälpte Ann-louise att flytta ihop med Ranko. Jävla massa bröte hade hon.

Nästan helg blir långhelg, jobbar på nationaldagen och tar ledigt på Fredag istället. =)

MVH
Petterssons