Sarreguemines-Saarbrucken-Sarlouis-Merzig

Idag var det åter mulet när vi startade dagens etapp, men det kom lite sol senare under dagen. Cyklingen var däremot toppen, det var cykelbana på fina asfalterade kanalbankar hela dagen. Vi följde floden Sarre någon mil innan vi passerade gränsen till Tyskland och floden bytte namn till Saar. Vi trampade på mellan fabriker, kärnkraftverk, gigantiska stålverk och andra mysiga miljöer. Vid två-tiden bestämde vi oss för att stanna i en stad några kilometer längre fram och just då kom ett riktigt skyfall, vilket medförde att vi såg ut som två dränka katter när vi klafsade in på hotellet. Men här tar de tydligen in vad som helst så vi fick ett rum utan problem. Efter att vi duschat och fått på oss lite torra kläder samt fyllt magen med öl och mat kom solen fram igen och det visade sig vara en trevlig liten stad med allt för många skoaffärer.

  • 68 km
  • 17 km/h
  • Växlande 17 grader, vindstilla

Hej,hej Eran resa är spännande för många ni ligger som favorit
på Eurobag Ab nu också. Kämpa på vi följer er med spänning.
Många kramar Lena(mina arbetskamrater hälsar också)

Lena F


Hej igen! Är nu precis hemkomna från Irland. Har bilat runt och sett massor som vi får berätta om senare. Vi har just nu uppdaterat oss och haft en mysig stund med er hemsida.
Ni trampar på riktigt duktigt och vi är fulla av beundran. Vad mycket trevligt ni har varit med under dessa första tre veckorna. Vi sticker ut och seglar fram till onsdag nästa vecka, varför vi redan nu vill säga grattis till dig Birgitta på din födelsedag den 4:e. Ha de bra och var rädda om er. Vi hörs snart igen.

Monica & Bosse