Montbeliard-Bourgogne-Dannemarie-Mulhouse

Vilken dag, lätt cykling på nyasfalterad cykelbana jämte Canal du Rhône au Rhin. Det var en helt nygjord cykelled som följde kanalen hela vägen mellan Montbelliard och Mulhouse. Inte en enda backe, bara lätt nedför vid slussarna. Vi träffade förresten en landsman i en segelbåt från Simrishamn, som var på väg hem från Medelhavet. Men skepparen verkade aningen butter kanske beroende på mängden slussar, han hade passerat 150 stycken men hade lika många kvar. Som om det skulle vara något att deppa över, han behöver inte ens veva själv, alla var motordrivna Hur som helst cyklade vi vidare utan någon längre konversation. Vi stannade i Mulhouse över natten för att fortsätta in i Alsace i morgon.

  • 64 km
  • 16 km/h
  • Sol 31 grader, lätt vind

Hej!
Nu är vi barnlediga och tänker dra söderut. Ser er som ett gott exempel. Vår första etapp blir – med bil – till Göteborg. Vi behöver dock vara tillbaka i afton så vår utflykt blir inte så lång. Ni verkar ha det härligt. Fortsätt med det!!!!
Hälsningar Inge o Kajsa


Hej B och G!
Hoppas att inte ni dopar er som andra tävlingscyklister. Jättetrevligt att följa Er resa! Jag bjuder Er på lunch när ni kommer förbi Limabacka. Ha de gött!

Bengt mjölnare


Hej. Gud va kul att kunna följa Er härliga resa. Fick inspiration och gör nog en sida om min tid i Norge. Åker midsammarafton kl 20.30. Lycka Till med forsatt cykling. Kram

Lena Stervik