Rochefort-Fraisans-Boussieres-Besancon-Baume les Dames

Dagen började fint med en fantastisk väg som slingrade sig fram vid sidan av floden le Doubs, som vi har följt hela dagen. Dagens höjdpunkt var Besançon där vi cyklade på fina cykelvägar bara några meter från floden. Vi passerade under Fort Chaudanne genom en ca 500 meter lång kanaltunnel, kändes nästan som att vara på engelska kanaler igen. Cyklingen gick fint idag vilket gjorde att vi kom lite länge än vanligt. Vi stannade för natten i Baume les Dames efter att till slut hittat ett öppet hotell.

  • 102 km
  • 17 km/h
  • Sol 33 grader, vindstilla

hälsningar teresa och rolf


You should have passed the first thousand kilometers now!!
Congratulations!!
Hope everything is OK!!
Good luck

Pierre D (ABA)


Hej på Er.
Satt och läppjade på en kall öl när ni cyklade förbi. Hade gärna bjudit men ni såg så pigga ut att det var synd att avbryta turen.Fick tyvärr ingen inspiration. Beslutade mig för att ta flyget hem istället. Vraför sjunker medelhastigheten nu det sista?

Peter o Maj-Britt