St Amour-Dommartin-Sagy-Saillenard-Bjetterans

Vi har inatt bott på ett helt fantastiskt litet slott just i utkanten av Saint Amour, slottet är drygt hundra år gammalt och köptes av Rita och Hans Naegeli för några år sedan och nu driver de ett Gites de France, mellan april och oktober. Vi var enda gästerna och fick ett fint rum på andra våningen, med utsikt över nejden. Vi har aldrig varit med om något liknande förut. Frukosten var även den helt otrolig med Ritas hemgjorda marmelader och färska jordgubbar från trädgården. Innan vi avreste fotades vi framför huvudentrén av Hans med polaroidkamera för att sättas in i gästboken. Bättre än så här kan det nog inte bli. Dagens cykling blev inte så lång p.g.a. att vi kom iväg 1 timma senare än normalt och det var ganska mycket upp och ner genom det böljande landskapet. Samt att temperaturen redan vid ett-tiden var över 30 grader.

  • 55 km
  • 17 km/h
  • Sol 31 grader, svag vind

St George Stor Stark?


Förra meddelandet var alltså skrivet av mig Christoffer, Glömde namnet =)

Mitt svar på rebusen:

St George Stor Stark?

Christoffer