St.Vallier-Andance-Serrieres-Ampuis-Vienne

Äntligen en vindstilla start på dagens etapp, en fantastisk morgon med en spegelblank Rhône. Efter fyra dagars besvärlig motvind kändes lördagens cykling som rena vilodagen. Vi följde floden ytterligare några mil norrut med vingårdar långt upp på bergstopparna, ganska likt Moseldalen, fast utan tyskar. Vi hade också nöjet att passera Chateau Ampuis, som är Birgittas favoritvin (50-års present ) för länge sedan. På tal om födelsedag, grattis Roger på födelsedagen. Vi har stannat för i dag i Vienne och sitter just nu på en uteservering och läppjar på en öl.

  • 58 km
  • 16 km/h
  • Sol 28 grader, svag vind

Hej
Kul att följa era etapper och höra att allt är sig likt .
Sidan är nu upplagd bland favoriterna så att vi kan fortsätta att följa era äventyr. Ha det fortsatt gott

Kajsa & Inge