Avignon-Chateauneuf du Pape-Orange-Bolene

Vi startade vid niotiden med en felkörning direkt i Avignon. Men tack vare den trevliga franska polisen kom vi rätt direkt innan vi kom ut på motorvägen. Detta lyckades kartläsaren fixa till redan 20 minuter senare. Denna gång var inga poliser i vägen så vi var strax ute i en mysig morgonrusning bara ca 100 km/h långsammare än omgivande trafik. Detta visade sig vara rent livsfarligt så vi kastade oss över sidoräcket och fortsatte i dikesrenen tills vi kom fram till normal väg igen. Detta gjorde att kartläsaren ånyo befann sig bland de encelliga djur man finner bla. under stenar. Detta reparerades snabbt med ett fantastiskt vägval mot Chateaunuef du Pape, helt bilfritt och i sällskap med ett trevligt par från Canada, där hustrun hade fullt förtroende för makens kartläsarekunskaper. Resten av dagen förflöt utan några problem på en otroligt vacker väg mellan många vingårdar.

  • 60 km
  • 14 km/h
  • Växlande molnighet, 21 grader, kraftig vind

Trevligt att ni fortfarande håller ut efter en hel vecka på sadlarna och inte har tagit bussen,(det hade ju varit omöjligt för mig)cykla på och ta ett nytt kort på Birgitta bakom en stolpe så får vi se om hon syns.
Kram

Kent & Lena


Oj vilken uppdatering, kul att följa Er, Här hemma är det inga direkta nyheter. Möjligtvis det faktum att Viggo har lärt sig att klättra ur sängen, vilket har resulterat i att vi hittade honom sovandes i leksakslådan när vi trodde att han sov i sängen.

Båten skall snart i så när ni kommer hem är ni medbjudna, om ni vill vågar och kan (cannes). Citroënen fungerar mycket bra och det gör även din dator Göran, lånar den lite den på jobbet alltså min är på rep. Ha det gött!!

Christoffer, Linda Elliot och Viggo