Le Sambuc-Arles-Tarascon-Avignon

Jobbigaste etappen hitintills, kraftig motvind direkt från start. Mistralen blåste iskallt rakt i ansiktet under hela dagen och det blev inte varmt förrän fram mot tvåtiden. Idag såg vi både hästar och tjurar men även en massa flamingo i Carmarque’s grunda vatten. Men det mest spännande var en ca 1,5 m lång orm som spärrade vägen för oss. Den ville inte flytta sig utan slingrade sig fram och tillbaka vilket gjorde att vi hade lite svårt att ta oss förbi. Jag glömde förresten att berätta om vurpan Birgitta gjorde igår, inget allvarligt men våra båda vinglas fick kasseras så det blir att dricka ur tandborstmuggarna i fortsättningen. Efter dessa missöden har vi nu anlänt till Avignon och redan varit inne och kikat på påvepalatset, pampigt värre.

  • 83 km
  • 14 km/h
  • Växlande molnighet, 21 grader, kraftig vind

Mat,vin,shopping och bad!Vi trodde att ni var där för att cykla,saknar ni Lexusen eller.Lycka till/vi syns och hörs.

Inlagsborna