Cassis-Marseille-Carry le Rouet

Dagen började med en rejäl backe på ca 10 km, uppför förståss. Den var så brant bitvis så vi var tvungna att gå vissa delar. När vi äntligen nått toppen hade vi en lätt rullning ner till Marseille. Vi lyckades ta oss igenom staden relativt enkelt och fortsatte västerut mot en ny stigning även denna mer än 10 km uppför. Vi var så trötta att vi knappt orkade köpa lunch ännu mindre äta eländet. Inte nog med detta nu var kartläsaren så trött att vi missade en avfart och fick cykla flera kilometer på en motorväg. Nu har vi stannat för idag och sitter nere i hamnen o Carry le Rouet, och läppjar på en öl och vi har just bestämt oss för att inte ta tåget i morgon.

  • 54 km
  • 13 km/h
  • Sol, 27 grader, rejäl vind

Lycka till på resan önskar Christer och Ulla på OptiArt

Har varit med i medelhavsseglarna och funderat på att resa genom Europa men med vår gamla båt. M/S ANDANTE
Men nu hägrar större mål om sissodär en 5 år……

Skall bli spännande att följa er färd, njut av livet maten naturen människorna
MVH Christer