Toulon-Sanary-Bandolo-la Ciotat-Cassis

Dagen började bra med en lätt nedförsluta precis utanför hotellet. Efter att vi kryssat fram och tillbaka några kilometer var vi tillbaka vid samma hotell igen, vi provade en annan väg och det gick bättre. Fortsatte mot Bandol via en ganska tråkig väg, inget direkt att titta på men när vi stannade för lunch hade vi återigen Medelhavet för ögonen. Vi hade planerat för en riktig bergsetapp med två pass på ca 400 m, men tyvärr var det stängt för trafik just idag pga. en lokal rallytävling. Vilket nog var tur för oss, benen är ganska möra. Den väg vi valde i stället var inte heller helt plan utan lyfte oss till ca 300 m på toppen. Sen var det bara att rulla in i Cassis där vi stannar för idag. Mycket påminner om att färdas på engelska kanaler och att sitta bakom ’the tiller’ samma drickande, fast här är det bara vatten. Däremot är yrseln densamma när man slutat för dagen.

  • 51 km
  • 13 km/h
  • Sol 27 grader, lätt vind

Det är bra Birgitta stå på dig. Jag menar läsa kartan hur svårt kan det vara. Ha det gott

Anna-Karin


Vi har ju bara en jordglob för sjutton, Birgitta ville spara några kronor

Göran