St Maxime-St Tropez-Cavalaire-le Lavandou

Vi startade från St Maxime vid 9-tiden och satte kurs mot St Tropez där vi stannade till för en fika och kikade efter kungar eller kändisar, vi såg varken det ena eller andra men mötte ett helt okänt par från Stockholm som även de var på cykelsemester visserligen bara 16 dagar (amatörer). Vi fortsatte sedan upp för en riktig bergsetapp med serpentinvägar mot passet Col de Collebasse och vi känna det som de stora grabbarna i Tour de France gör varje dag i 3 veckor. När vi helt utmattade nått toppen efter många kilometers trampande, föll av cyklarna såg vi skylten med höjdmarkeringen 129 m, vilket naturligtvis var helt fel. Det måste ha varit framme någon huligan och suddat ut minst en nolla. När vi åter fortsatte färden upptäckte vi återigen ett fantastiskt landskap med många vingårdar efter vägen. Vi stannade för natten på ett fint hotell som låg 50 m från det helt turkosa vattnet.

  • 64 km
  • 13 km/h
  • Sol 22 grader lätt vind

Hej på er! Det låter som ni har det bra på cyklarna. Kul att kunna följa er med både bilder och rapportering om hur det är.
Alla hälsar på Gläntan


Hello,
We wish you a nice trip in France. Don’t hesitate to call if any problem.
Enjoy your adventure together !!
Richard, Marjorie and the boys