Cannes-St Rapael-St Maxime

Efter en god frukost i vinträdgården på hotellet startade dagens etapp med en fem kilometer lång uppförsbacke mot Massif de Esterel. Detta visade sig vara ett fantastiskt område med höga berg på ena sidan och många små havsvikar på den andra. Vi stannade för lunch och passade på att ta det första doppet för resan, gissningsvis 20-21 grader. Sista delen av dagens cykling var lite enklare med en lätt vind i ryggen. Vi har stannat i St Maxime för natten och just avslutat en liten shoppingtur, det blev mest mat och vin för senare bruk på balkongen, en fördel med att cykla är att det omöjligt att ta med krukor, ljus, handväskor och annat krafs som vi normalt släpar hem. På tal om handväskor grattis Anja på födelsedagen.

  • 59km
  • 15 km/h
  • Sol 22 grader lagom vind

Hej på er!
Äntligen har äventyret börjat. Hoppas på många härliga upplevelser och vi önskar er lycka till.

Monica & Bosse


Hej på er! Hoppas att ni får ett härligt äventyr. Alla på avd grön hälsar till er. Sol & bad får ni säkert njuta av. Jag tänker på er och ska följa eran resa.

Anneli


Är Ni kvar i Cannes måste ni äta hos Marc, eller som Elliot kallade honom Malin =) Restaurangen ligger på CANNES LA BOCCA, Mittemot Hotel Cannes Pierre Vacances – Villa.


Kul att följa Er resa!!!

Ps. Elliot är mycket bättre, igår var han spindelmannen i en karneval med skolan som gick igenom Kungälvs centrum, undra om han kommer stå för det när han är 15 =)

Ha det bäst,

Christoffer Linda Elliot Viggo


Hej!
Vad kul att kunna följa er så är, vilken fin sida ni gjort! Lite impade är vi över att ni cyklade så långt första dan efter flygresa och allt sånt. Kaj saknar dock uppgift om antalet pint!
Vi tar ett glas vin och tänker på er!

Ann & Kaj