Kungälv – Nice – Antibes – Cannes

Resan började lätt med en behaglig flygresa till Nice. Bagaget och cyklarna hittade också fram och vi var klara för att börja cykla redan vid 11-tiden. En färd längs vattnet med stopp för lunch någon timma senare. Vi stannade i Antibes och tittade på båtarna i hamnen, t.o.m. Stenabåtarna ser ynkliga ut i en jämförelse. Vi passerade Cannes där de höll på för fullt med att iordningsställa för festivalen som startar om ett par veckor, och stannade på ett litet hotell just utanför staden.

  • 49km
  • 15km/h
  • Sol 24 grader, lätt vind

Hoppas ni kom iväg som ni skulle. Som du ser hittade jag adressen. Vi hörs igen.

Kramizar från Anna-Karin o Gunnar


Lycka till vi håller tummarna! Önskar Er en underbar semester och många skavsår!

Christoffer, Linda, Viggo o Elliot


Hej på er! Lycka till på eran långa färd hoppas ni får det dunder bra (och fina vyer) kramar från Veronica och Jessica